Uroczystości
Ofertę przygotowujemy zawsze indywidualnie do potrzeb klienta.
Skomponuj własne menu, a my je wycenimy.
Poniżej przykładowe propozycje.
Przystawki rybne
* dwukolorowy pasztet rybny
* pstrąg faszerowany
* szczupak faszerowany
* węgorz wędzony
* rolada szpinakowa z łososiem
* tatar z łososia z czarną oliwką
* śledzie w ziołach
* śledzie w kurkach
Przystawki mięsne
*rolada drobiowa z omletem pietruszkowym
* schab po warszawsku
* karkowina ze szpinakiem
* palcówka wędzona
* pasztet z królika podawany z żurawiną
* pasztet z jelenia
* tatar wołowy
* torcik z wątróbki
Sałatki i inne
* sałatka z grilowanym kurczakiem
* sałatka z serem feta
* sałatka capreze
* sałatka z orzechami łoskimi i serem lazur
* sałatka z rostbefem wołowym i owocami
* jajka faszerowane
* melon zawijany szynką
* pieczarki faszerowane orzechami i serem brie
Zupy
* kołduny w barszczu lub rosole
* borowikowa z kluseczkami
* francuska cebulowa
* żurek
* barszcz czerwony z pasztecikiem
* sezonowe zupy krem (krem z dyni, krem z selera, krem z pomidorów z kulkami melona)
* polędwiczki wieprzowe w sosie z podgrzybka
* polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem i serem mozarella
* polędwiczki wieprzowe nadziewane śliwką
* pieczony karczek w sosie warzywnym
* schab po wiejsku w sosie grzybowym
* pieczona kaczka w sosie żurawinowym
* roladki drobiowe ze szparagiem w sezamie
* zraz drobiowy ze szpinakiem
* sarna w sosie myśliwskim
* jeleń w jałowcu
* łosoś w śmietanie lub sosie cytrynowym
* sandacz w chrupiącej panierce lub w sosie kaparowym
* roladki rybne z suszonym pomidorem

